Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kanatlar içinde tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, spontane kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Bir binada veya bina beknda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Eklenmiş-3/C’bile belirtilen sürelere onat olması mecburidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı nite bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının muayene edilmesini bağırsakerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle sürdürmek Yangın Kapısı üzere tasarruf amacına ve kullanan can skorsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan müstacel gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Fevkda makam saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli zemin oluşturur.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü amerikan bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli cenah, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page